Практичний курс англійської мови Аналітичне читання. 3 курс - Гнатковська, Олена Михайлівна (My University, 2026)
Навчальний посібник призначений для вдосконалення навичок аналітичного читання та розвитку вмінь комплексного філологічного аналізу тексту.
Keywords: Аналітичне читання, англійська мова, 3 курс