Guidelines For Increasing The Solvency Of a Construction Company In Conditions Of Economic Instability And Martial Law (Using The Example Of LLC “BC Rodnichok” - Korbutiak, Alina (“Scientific World Journal”, 2025)
У статті досліджено теоретичні засади формування ліквідності та платоспроможності підприємств і охарактеризовано їх значення в умовах воєнної економіки України. Акцентовано на ключових фінансових показниках, що визначають здатність підприємства своєчасно виконувати свої зобов’язання, підтримувати фінансову стійкість і забезпечувати ефективне управління оборотним капіталом.
Keywords: ліквідність та платоспроможність, економічна турбулентність, БК "Роднічок"