Практичні завдання з німецької мови як другої іноземної для студентів 3 курсу (рівень підготовки А2) - Гуцол, Анастасія (My University, 2023)
Навчально-методичний посібник містить вправи та завдання, які передбачають набуття навчальних навичок усного і письмового мовлення, читання, а також перекладу з німецької та на німецьку мову. Завдання можуть бути виконані як на практичних заняттях, так і упродовж самостійної роботи студентів. Пропоновані матеріали рекомендовано для навчальної дисципліни «Практичний курс перекладу другої іноземної мови (німецької)» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 035 Філологія, 035.041 «Філологія (Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська))», 014 Середня освіта, 014.021 «Англійська мова і література».
Keywords: німецька мова як друга іноземна