ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ САМОМЕНЕДЖМЕНТУ ПЕРСОНАЛУ В ТУРИСТИЧНІЙ ГАЛУЗІ : ДОСВІД ГК «КАРПАТИ МИГОВО» - Заєць, Марія (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
У кваліфікаційній роботі розкрито сутність, основні підходи, моделі та інструменти самоменеджменту, а також визначено його роль як чинника підвищення продуктивності праці та якості туристичних послуг; проведено аналіз системи управління персоналом та кадрової політики гірськолижного комплексу «Карпати Мигово», включаючи його загальну характеристику та організаційну структуру; оцінено чинну систему розвитку персоналу та створено оцінку рівня самоменеджменту працівників ГК «Карпати Мигово»; розроблено програму розвитку навичок самоменеджменту персоналу комплексу та запропонувати шляхи запровадження сучасних інструментів самоорганізації; сформульовано пропозиції щодо удосконалення мотиваційної системи та корпоративної культури, спрямованих на стимулювання самоменеджменту працівників.
Formation of the Personnel Self-Management System in the Tourism Industry: The Experience of the "Karpaty Myhovo" Ski Resort
Keywords: самоменеджмент, персонал, управління підприємством, гірськолижній комплекс, туристична послуга