Податковий кодекс України як елемент системи правового регулювання діяльності держави у сфері уникнення подвійного оподаткування. - Vdovichena, Lidiia (Вісник Вищої ради юстиції: електронне наукове видання, 2012)
У статті проведено аналіз та досліджено основні положення Податкового кодексу України, які регулюють питання діяльності держави у сфері уникнення подвійного оподаткування. Проведено умовний поділ норм Податкового кодексу України, що регулюють відносини в даній сфері, на дві групи: правовстановлюючі норми та правозастосовні норми.
Keywords: подвійне оподаткування; Податковий кодекс України; правовстановлюючі норми; правозастосовні норми; резидент; нерезидент