Особливості будови СРДС Верхнього Пруту - Костенюк, Людмила Володимирівна; Kosteniuk, Liudmyla; Ющенко, Юрій Сергійович (Praha. Publishin House «Education and Science» s.r.o, 2013)
В роботі представлено першу спробу виділення головних складових сучасних річково-долинних систем за допомогою ГІС, на прикладі басейну Верхнього Пруту
Keywords: СРДС; руслова система; Верхній Прут; стовбури; річково-долинні системи; річки Українських Карпат