Міщишин Р. Вивчення теми “Комп’ютерні презентації” у 5-6 класах за програмами НУШ // Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича (12- 14 квітня 2022 р.) Факультет математики та інформатики. – Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022. – С. 63-64 (Науковий керівник – доц. Мельничук Л.М.) - Міщишин, Руслана (Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича (12-14 квітня 2022 р.) Факультет математики та інформатики, 2022)
Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича (12-14 квітня 2022 р.) Факультет математики та інформатики