Методологія й організація наукових досліджень - Літовченко, Владислав Антонович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
У виданні вміщено концептуальні засади наукового пізнання, основи методології й технології наукового дослідження та його інформаційного забезпечення. Висвітлено історію розвитку науки та специфіку організації наукової діяльності в Україні. Для аспірантів і магістрантів закладів вищої освіти.
Навчальний посібник
Keywords: методологія; наукові дослідження; елементи логіки; наука