Математика для випускників ЗЗСО. Частина І. Числа. Вирази. Повторювальний курс: навч. посібник. 2-ге вид., виправ. і доп. - Петришин, Роман Іванович; Житарюк, Іван Васильович; Колісник, Руслана Степанівна (Видавництво Людмила, 2021)
У посібнику викладено навчальний матеріал з математики ЗЗСО за змістовими лініями числа і вирази. Його зміст відповідає державному стандарту базової і повної середньої освіти освітньої галузі «Математика». Теоретичний матеріал проілюстровано значною кількістю розв’язаних задач різного рівня складності. Особливу увагу приділено самостійній роботі. Крім того, наведено завдання, пропоновані на ЗНО з математики із зазначених змістовних ліній.