Розробка веб-сайту для бронювання спортзалів з використанням ASP.NET - Цюпа, Олег (My University, 2024)
У кваліфікаційній роботі описані етапи створення веб-сайту для бронювання спортивних залів, зокрема з організації спортивних ігор (волейбол, футбол та інші), за допомогою фреймворку ASP.NET MVC та мови програмування C#. У роботі розглядається інтеграція з Google Maps API для зручного відображення місцезнаходження залів, система відгуків через Telegram, додавання фотографій спортивних залів, відображення цін за кожен вид спорту, можливість ділитися інформацією через Telegram та інтеграція бронювання з календарем користувача за допомогою Google Calendar API.
Keywords: ASP.NET MVC, C#, Google Maps API, Google Calendar API, Telegram, бронювання, спортивні зали, база даних