Розробка цифорового кабінету практикуючого психолога - Кіх, Ольга (My University, 2022)
У даній дипломній роботі розроблено цифрову платформу для практикуючого психотерапевта, яка задовольняє потреби у створенні соціальних мереж та пошуку нових клієнтів. Створена платформа містить та відображає інформацію про психотерапевта та його рекламний продукт у вигляді надання послуг. Забезпечено можливості запуску надійної та стабільної роботи бізнес профілів та запуску у них таргетованої реклами. У публікації розглянуто соціальні мережі, зокрема Facebook, Instagram, Youtube. Також проаналізовано статистику рекламних компаній та за допомогою бізнес-аналітики знайдено цільову аудиторію, яка дозволить без великих зусиль розширити базу клієнтів.
Keywords: соціальні мережі, комунікації, цифровий кабінет, контент, цільова аудиторія