Професійно зорієнтована практика з елементами програмування - Pukalsky, Ivan; Luchko, Volodymyr; Yashan, Bohdan (Чернівецький нац. ун-т, 2023)
Дані методичні вказівки до професійно зорієнтованої практики з елементами програмування призначені для студентів першого курсу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (ЧНУ), що навчаються за спеціальністю 014.09 – Середня освіта (інформатика). Методичні вказівки є допоміжним матеріалом для керівника практики i студентів, містять початкові відомості про порядок організації, проведення завершення практики відповідно до рекомендацій Вченої ради ЧНУ.
Professionally oriented practice with elements of programming