Методика навчання англійської мови в початковій школі - Лабінська, Богдана Ігорівна; Гоменюк, Ольга Ярославівна; Колісниченко, Тетяна Вікторівна (My University, 2025)
Видання вміщає 7 тем з методики навчання англійської мови в початковій школі, які укладено на основі аналізу новітніх досліджень у галузі мовної освіти. Побудований на нових концептуальних засадах, він цілком відповідає навчальній програмі курсу для вищих навчальних закладів з підготовки майбутніх учителів початкової школи. Посібник може бути використаний для самопідготовки студентів усіх форм навчання до лекцій, семінарських і практичних занять, модульних контрольних робіт, заліків. Книга призначена для студентів мовних спеціальностей, учителів початкової школи, викладачів іноземних мов і культур, аспірантів і здобувачів.