Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування - Круглашов, Анатолій Миколайович; Недокус, Ігор Степанович; Швидюк, Сергій; Гуйтор, Микола (Чернівці: [б.в.], 2024)
Методичні рекомендації мають на меті допомогти студентам освітньо- професійної програми «Державна служба» другого (магістерського) рівня вищої освіти у написанні й оформленні кваліфікаційної роботи, узагальнити й систематизувати їх компетентності з фахових дисциплін. У методичних рекомендаціях описано основні етапи організації кваліфікаційного дослідження, вимоги до його структури, літературного та технічного оформлення, списку використаних джерел, додатків, порядку захисту кваліфікаційної роботи, а також розкрито критерії її оцінювання. Рекомендовано для використання здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», керівниками наукових студентських робіт.
Keywords: державна служба, публічне управління та адміністрування, кваліфікаційна робота, методичні рекомендації