ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТОСУВАННЯ BEE-BOT В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ - Yashan, Bohdan; Pukalsky, Ivan; Luste, Iryna (SWorldJournal, 2022)
Уданій статті досліджуються особливості застосування Bee-Botв освітньомупроцесі. Проаналізовано основні функції роботи з міні-роботом Bee-Bot. Визначено доцільність застосування спеціальнихтематичних полів-маршрутизаторів та їх вплив на розвиток дітей. Встановлено, що впровадження міні-робота «розумна бджілка»восвітню діяльність допоможе дітям активно працювати на занятті, підвищить концентрацію уваги та якість запам’ятовування матеріалу.Допоможе розвинути логічне мислення, просторову уяву, вміння складати алгоритми та закріпить вміння рахувати.
PROSPECTS OF BEE-BOT APPLICATION IN THE EDUCATIONAL PROCESS
Keywords: Bee-Bot; «розумна бджілка»; тематичне поле-маршрутизатор; елементи управління роботом