Можливості дидактичної гри як засобу формування творчої активності молодших школярів на уроках образотворчого мистецтва - Шестобуз, Ольга (My University, 2023)
Стаття присвячена вивченню особливостей використання дидактичних ігор як основного засобу формування творчої активності молодших школярів на уроках образотворчого мистецтва. Увага акцентована на позитивних можливостях дидактичних ігор та ігрової діяльності в початковій школі для покращення творчих здібностей в учнів.
Keywords: творчість; творчі здібності; дидактична гра; ігрова діяльність; функції гри; структура гри