Екологічна теологія: чи є підстави говорити про «зелене християнство»? - Горохолінська, Ірина (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2021)
В доповіді авторка аналізує екологічні сентенції, що закладені в релігійних системах з окремою увагою до християнства
Keywords: цінності; соціальна відповідальність; екологічне богослов'я; Варфоломій; християнство