ПОВЕДІНКОВІ ФІНАНСИ - Нікіфоров, Петро Опанасович; Марич, Максим Григорович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
Видання присвячене надзвичайно важливій в сучасних умовах проблематиці поведінкових фінансів як особливої частини фінансової науки і практики. Вивчення та розуміння закономірностей поведінкових упереджень при прийнятті фінансових рішень суб’єктами приватних і публічних фінансів сьогодні необхідні не тільки фінансистам-практикам, але і вітчизняним студентам фінансового профілю при їх професійній підготовці в системі вищої школи України. Навчальний посібник саме і торує шлях майбутнім фахівцям-фінансистам у системному, комплексному та всебічному вивченні теорії та практики поведінкових фінансів. Для студентів, аспірантів, викладачів політико-економічного та фінансового напрямку, фінансистів-практиків.
Keywords: Поведінкова економіка; Особисті фінанси; Публічні фінанси; Фінансова грамотність; Фінансова безпека; Фінансова поведінка