Українське селянство у боротьбі проти насильницької колективізації (1929-1933 рр.) - Руснак, Олександр (My University, 2022)
Руснак О. Українське селянство у боротьбі проти насильницької колективізації (1929-1933 рр.): дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2022.