ПРОГРАМУВАННЯ. МОВА С - Данилюк, Іван Михайлович; Унгурян, Галина Михайлівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
У виданні висвітлено основи програмування, необхідні в математичному моделюванні, числових методах і розробці алгоритмів. Для студентів спеціальності "F1 – Прикладна математика" та інших спеціальностей, таких як "F2 – Інженерія програмного забезпечення", "F3 – Комп’ютерні науки", а також для початківців і професіоналів, які прагнуть поглибити розуміння низькорівневого програмування чи перейти до вивчення C++ або інших похідних мов
Keywords: програмування; алгоритми; програмний код; мова програмування С; системне програмування; комп'ютерні науки