Реалізація нейропедагогічних стратегій у формуванні граматичної компетентності учнів середньої школи на уроках англійської мови - Бортіка, Таїсія Миколаївна (My University, 2025)
У магістерській роботі досліджено можливості нейропедагогічних стратегій у формуванні граматичної компетентності учнів середньої школи на уроках англійської мови. На основі аналізу праць з нейропедагогіки та методики навчання іноземних мов обґрунтовано модель навчання граматики, що поєднує мультимодальність, гейміфікацію та мікронавчання. Розроблено комплекс граматичних вправ і здійснено його апробацію у 6 класі. Результати пробного навчання засвідчили позитивну динаміку рівнів граматичної компетентності учнів, а також позитивне ставлення школярів до запропонованих форматів роботи.
Keywords: нейропедагогіка, граматична компетентність, мультимодальність, гейміфікація, мікронавчання, учні середньої школи