ПРИКЛАДНІ АСПЕКТИ СТВОРЕННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ KML ФАЙЛІВ ЗАСОБАМИ ГІС-ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ПОТРЕБ ТУРИЗМУ (на прикладі об’єктів готельного господарства Тернопільської області) - Дутчак, Світлана Вікторівна; Піньонжик, Галина (Київ, видавництво "Альтерпрес", 2012, 2012)
Викладено технологічні особливості створення та редагування файлів-міток *.kml для відображення картографованих в середовищі геоінфораційних систем точкових об’єктів. Одержані результати на прикладі об’єктів готельного господарства Тернопільської області можуть суттєво підвищити інформативність туристичних web-порталів та засобів навігації.
Дутчак С.В., Піньонжик Г.М. APPLIED ASPECTS OF CREATING AND USING KML FILE TOOLS GIS-TECHNOLOGIES FOR TOURISM (using Ternopil's hotel economies) Technological features of creating and editing *.kml files for displaying mapped in geoinformation systems point objects. Results received on Ternopil's hotel economies can increase the information background of tourists web-portals and gps systems.
Keywords: географічна інформація, геоінформаційний продукт, kml-файли