МІКРО- ТА МАКРОЕКОНОМІКА: ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА - Галушка, Зоя Іванівна; Бойда, Світлана Василівна; Клевчік, Леонід Леонідович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Динамічні зміни у розвитку економіки потребують теоретичного розуміння та аналітичного обґрунтування. Вивчення мікро- та макроекономіки допомагає здобувачам освіти набути актуальні економічні знання, наділяє їх теоретичними інструментами для прийняття ефективних економічних рішень. Підручник складається з інформативної частини – викладу навчального матеріалу та практичних завдань. Для здобувачів вищої освіти, викладачів і всіх, кого цікавлять проблеми економіки.
Підручник
Keywords: рівні економічного дослідження; мікроекономіка; макроекономіка; мікро- та макроекономічний аналіз; економічна поведінка; економічна політика