БАНКІВСЬКИЙ БІЗНЕС В УКРАЇНІ - Гладчук, Ольга Михайлівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Опорний конспект лекцій зорієнтований на освітню програму підготовки магістрів за спеціальністю «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок». Видання містить короткі конспекти лекцій, запитання та завдання для самоперевірки, а також список рекомендованих літературних джерел з курсу «Банківський бізнес в Україні». Для здобувачів вищої освіти різних спеціальностей денної та заочної форм навчання.
Keywords: банк; державний банк; банківська система; кредит; депозит; валюта; платіжна система; безготівкові розрахунки; банківська платіжна картка; електронні гроші