Структурно-семантичні та функційно-стилістичні особливості фразеологізмів у сучасному англомовному кінодискурсі (на матеріалі англомовних скриптів серіалу You) - Крупенна, Марія-Крістіна Романівна (My University, 2023)
У роботі здійснено комплексне дослідження структури, семантики, стилістики і функціювання фразеологізмів у американському кінодискурсі. Матеріалом слугували 83 фразеологічні одиниці зі скриптів першого сезону американського серіалу “YOU”. Робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, додатків та списку використаних джерел.
Keywords: фразеологізм, класифікація, кінодискурс, серіал «Ти», структурно-синтаксичні особливості фразеологізмів