Професійно зорієнтована практика 1. Методичні вказівки для студентів спеціальності “Середня освіта (математика)”. Частина 1. “Робота в MS Word та MS Excel“ - Мартинюк, Сергій Васильович; Лучко, Вікторія Сергіївна (My University, 2024)
Професійно зорієнтована практика 1. Методичні вказівки для студентів спеціальності “Середня освіта (математика)”. Частина 1. “Робота в MS Word та MS Excel“
Keywords: Методичні вказівки для студентів спеціальності “Середня освіта (математика)”.