Особливості передумов та наслідків управлінських рішень на місцевому рівні - Сторощук, Б.Д.; Цепенда, М.М.; Антонюк, О.І. (Чернівецький національний університет, 2022)
В статті досліджено проблему формування та реалізація управлінських рішень на місцевому рівні в Україні, зокрема, ефективності формування та реалізація управлінських рішень місцевого самоврядування як умови його легітимізації. Порівнюються повноваження місцевого самоврядування і засоби для їхньої реалізації. Проаналізовано умови всебічного усвідомлення місцевої економічної влади для підвищення її ефективності. Важливим контекстом успішного розв’язання даних проблем представляється рівень комунікації / дискомунікації влади.
Keywords: економіка влади; публічна влада; функції влади; комунікація влади,