Альфред Гальбан: Що дає науці порівняльне правознавство? - Toronchuk, Ivan; Kovalets, Taras; Hrekul-Kovalyk, Tetiana (My University, 2023)
Торончук І., Грекул-Ковалик Т. Ковалець Т. Альфред Гальбан: Що дає науці порівняльне правознавство? // Юридичний науковий електронний журнал. 2023. Вип. 3. С. 60-65.