ВИВЧЕННЯ ЖИТТЯ І ТВОРЧОСТІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА В ЗЗСО - Ковалець, Лідія Михайлівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Навчально-методичне видання з вибіркової дисципліни містить програму лекційного та практичного курсу, а також тематику самостійної роботи, контрольні питання для самоперевірки, питання, що виносяться на залік, списки рекомендованої науково-критичної літератури до курсу. Для студентів 4 курсу філологічного факультету спеціальності «середня освіта / педагогіка»
Keywords: Шевченко; вивчення Шевченка в ЗЗСО; Шевченко в шкільному курсі української літератури; методика вивчення і викладання Шевченка