Реферування та анотування у вивченні іноземної мови за професійним спрямуванням. - Бортник, Світлана Борисівна (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Однією з основних цілей навчання іноземній мові у вищій школі є вміння студента самостійно працювати з фаховою літературою: читати тексти зі спеціальності, щоб отримати повноцінну інформацію та вміти обробити її (анотування, реферування та конспект). Після закінчення курсу іноземної мови (за професійним спрямуванням), студент повинен володіти професійно-орієнтованими навичками та вміннями, всіма видами наукової обробки тексту для самостійної роботи.
Keywords: фахова література, анотування, реферування