Управління інноваційним розвитком підприємства (на прикладі туристичної компанії «JOIN UP») - Шпинет, Анна Борисівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У кваліфікаційній роботі розкрито теоретико-методичні основи дослідження інноваційного розвитку підприємства; охарактеризовано інновації у сфері послуг; проаналізовано профіль туристичної компанії «JOIN UP» та її інноваційну діяльність; запропоновано шляхи удосконалення процесу управління інноваційним розвитком туристичної компанії «JOIN UP», та обґрунтовано доцільність їх впровадження.
Management of innovative development of the enterprise (on the example of the travel company "JOIN UP")
Keywords: підприємство, інновації, бізнес, сфера послуг, туристична агенція, туристичний оператор, управління підприємством