Методика викладання фахових дисциплін у вищій школі: Конспект лекцій та збірник практичних завдань - Олексишина, Лариса Георгіївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Пропоноване видання містить курс лекцій з методики викладання перекладу у вищій школі. Використано матеріали „Handbuch Didaktik des Übersetzens und Dolmetschens“ von Kautz, Ulrich та автентичні матеріали з відкритих інтернет-джерел До лекцій подаються вправи, які передбачають набуття практичних навичок побудови занять з усного послідовного і письмового перекладу з німецької та на німецьку мову. Вправи спрямовані на розвиток дидактичних навиків. Для студентів факультетів іноземних мов спеціальності «Німецько-український переклад».