СУЧАСНІ ТРЕНДИ РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ ТА ЇХ КОНЦЕПТУАЛІЗАЦІЯ В ЕКОНОМІЧНІЙ НАУЦІ - Галушка, Зоя Іванівна (Львів-Торунь : Liha-Pres, 2023)
Здійснено характеристику парадигмальних змін економічного розвитку ХІХ-ХХІ ст. Визначено поняття тренду розвитку економіки. Зазначено світові тренди до 2030 року
Keywords: парадигмальні зміни; економічний тренд; економічна наука