Функції господарського суду у справі про банкрутство - Butyrska, Iryna (Вищий господарський суд України, 2015)
Стаття присвячена дослідженню місця та ролі господарського суду у системі відносин неспроможності. Проаналізовано існуючі погляди на зміст функцій господарського суду у справі про банкрутство. Запропоновано виділяти загальні та спеціальні функції господарського суду у справі про банкрутство.
Keywords: господарський суд; функції; банкрутство; неспроможність