ФОРМУВАННЯ АКТИВНОЇ ЛІДЕРСЬКОЇ ПОЗИЦІЇ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ - Біленкова, Лідія; Костащук, Оксана (Науковий журнал «Інноваційна педагогіка», 2022)
1
1
Keywords: лідер, лідерство, активна лідерська позиція, етапи формування активної лідерської позиції, стилі лідерства, умови формування активної лідерської позиції майбутніх вчителів початкових класів, освітні технології.