Частотність уживання різних типів речень як один зі складників складності сприйняття медичних німецькомовних текстів. - Бухінська, Тетяна Вікторівна (Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету: збірник наукових праць. Серія "Філологія"., 2019)
Статтю присвячено вивченню частоти вживання різних типів речень і їх впливу на розуміння адресатами медичних фахових текстів і необхідності врахування вживання певних синтаксичних структур під час написання статей. Дослідження проведено з використанням статистичних методів.
Keywords: фахові тексти, адресати, частота вживання, типи речень, складність розуміння