Внутрішній контроль - Танасієва, Марина (Технодрук, 2021)
Навчальний посібник висвітлює особливості організації та методики внутрішнього контролю господарської діяльності підприємств. Розділи навчального посібника присвячені питанням теоретико-методологічних засад внутрішнього контролю, а також організації та методики внутрішнього контролю господарської діяльності підприємства. Навчальний посібник призначений для студентів, аспірантів і викладачів вищих навчальних закладів відповідної спеціальності, а також керівників, аудиторів, економістів і тих, хто самостійно вивчає організацію та методику внутрішнього контролю.