Практичні та тестові завдання з німецької мови як другої та третьої іноземної до підручника Begegnungen (рівень підготовки А1) - Сеник, Галина Іванівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Пропоноване видання містить тексти і вправи, які передбачають набуття навчальних навичок усного і письмового мовлення, послідовного перекладу з німецької та на німецьку мову. До кожної лекції підручника подано лексику, речення на переклад, тести з граматичними завданнями та тексти на переклад. Вправи спрямовані на розвиток мовленнєвих, граматичних та перекладацьких умінь. Для студентів спеціальності «Англо-український переклад».