Конструкція інформаційної системи в рамках реалізації функцій стратегічного управління - Kuz, Vasyl (Sulkhan-Saba Orbeliani Teaching University Faculty of Business, 2016)
Формування інформаційної моделі стратегічного управління, визначення її складових, налагодження комунікаційних зв’язків залежить від базисних елементів обраної моделі стратегічного розвитку суб’єкта господарювання. Даний факт визначає необхідність застосування індивідуального підходу до визначення об’єктів обліку, облікових процедур та формату розкриття інформації.
Keywords: інформаційне забезпечення; бухгалтерський облік; стратегічне управління; процес прийняття управлінських рішень; управлінський облік; стратегічний облік; інформаційна система