Вивчення географії торгівлі з використанням інтерактивних методів навчання у курсі шкільної географії - Мацевко, Олександра Романівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2021)
Для успішного функціонування торгівлі в нашій країні в майбутньому, потрібно прищеплювати знання у дітей про торгівлю ще з шкільних років. Вивчення торгівлі в навчально-виховному процесі має важливе значення, для формування базових знань учнів про економіку нашої країни і про економіч-ний розвиток свого регіону зокрема. А використання інтерактивних форм і методів навчання під час викладання цієї теми на уроках географії сприятиме успішному засвоєнню інформації та досягненню компетентностей передба-чених навчальною програмою з географії для загальноосвітніх навчальних закладів. Тому, торгівля, яка є однією з тем курсу шкільної географії потребує детального вивчення та впровадження новітніх методів при її викладанні, для покращення ефективності опрацювання та засвоєння інформації.