Соціальна інклюзія людей похилого віку в умовах поширення covid 19 - КОВАЛЬЧУК, ІННА (NestorenkoPublishing House of University of Technology, 2021)
У статті йде мова про соціальну роботу з людьми похилого віку в Україні в умовах поширення Ковід -19.
-
Keywords: люди похилого віку, соціальна робота, геріатричні заклади, геріатрія, геронтопсихологія, геронтогігієна