Тенденції розвитку оптичної метрології - Ангельський, Олег Вячеславович; Фельде, Христина Вікторівна; Городинська, Ніна Василівна; Фесів, Ігор Васильович (My University, 2021)
У методичній розробці представлено лекції у вигляді теоретичного матеріалу та наведено результати експериментів оптичної метрології. Для студентів технічних факультетів за спеціальністю 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»
Конспект лекцій для самостійної роботи з навчальної дисципліни «Тенденції розвитку оптичної метрології»
Keywords: Стокс-поляриметрія; Вектор Пойнтінга; Інтерференція хвиль