Інтелектуальний аналіз даних у біостатистиці - Діков, Максим (My University, 2022)
В даній магістерській роботі розглядаються статистичні підходи, які застосовуються у біоінформатиці. В роботі досліджується модельний приклад, де встановлюється зв’язок між фізичними характеристиками пацієнтів, шкідливими звичками, віком тощо та випадками інсульту. Аналіз зроблено за допомогою середовища R.
Keywords: біостатистика, машинне навчання, лінійна регресія, логістична регресія