Марусик Тамара Володимирівна : матеріали до бібліографії. - (:unkn) unknown (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича., 2016)
Матеріали до бібліографії містять перелік наукових праць та літературу про життя і діяльність доктора історичних наук, професора, проректора з науково-педагогічної роботи з питань навчально-виховного процесу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, заслуженого діяча науки і техніки України Т.В. Марусик. Рекомендовано науковцям, викладачам, студентам вищих навчальних закладів, архівним, бібліотечним, музейним працівникам та всім, хто цікавиться науковим доробком вченого.