Розвиток навички говоріння українською мовою на початковому етапі у школах з навчанням мовою нціональних меншин - Романюк, Світлана; Тимків, Іванна (КЗВО «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради, 2023)
У статті висвітлено важливість використання інтерактивних методів навчання під час формування та розвитку навички говоріння в учнів у школах з навчанням мовою національних меншин на початковому етапі навчання. Відповідно, рівень оволодіння нею, багатий словниковий запас формує їхню впевненість та правильність під час спілкування державною мовою.
матеріали VІІ Всеукраїнської студентської науково-практичної онлайн-конференції (22 березня 2023 року КЗВО «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради)
Keywords: національні меншини, говоріння, українська мова, інтерактивне навчання