Стратегія формування іміджу в системі зміцнення економічної безпеки підприємств харчової промисловості - Фень, Катерина Сергіївна; Fen, Kateryna (Науково-виробничий журнал «Інноваційна економіка»., 2018)
Економічна безпека, як системна категорія, сформована з різноманітних підсистем, які можна класифікувати й за галузевою належністю. Однією з ключових підсистем національної економіки є харчова промисловість, що формує близько 8% ВВП, щороку стабільно нарощує обсяги виробництва й реалізації продукції (частка галузі в обсязі реалізованої промислової продукції становить близько 21,3%) та є стратегічно важливою галуззю національного господарства. З огляду на це виникає необхідність в розробці науково обґрунтованого підходу до вдосконалення організаційно-економічного механізму зміцнення економічної безпеки харчової промисловості України.
Стратегія формування іміджу в системі зміцнення економічної безпеки підприємств харчової промисловості