Особливості впровадження олімпійської освіти у навчально-тренувальний процес з художньої гімнастики на етапі початкової підготовки - Гнат, Діана Леонідівна (My University, 2023)
У кваліфікаційній роботі здійснено аналіз впровадження олімпійської освіти у навчально-тренувальний процес з художньої гімнастики на етапі початкової підготовки. Робота зосереджується на інтеграції олімпійської освіти в сучасних умовах. Проведено анкетування, розроблено та впроваджено програму, спрямовану на формування у дітей розуміння олімпійського духу й перевірено ефективність.
Keywords: олімпійська освіта, навчально-тренувальний процес, впровадження, художня гімнастика