Візуалізація на уроках математики за допомогою можливостей SWAY - Довганюк, Максим (My University, 2023)
Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (25–27 квітня 2023 року). Математичний факультет.
Keywords: Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (25–27 квітня 2023 року). Математичний факультет.