Volumetric potential of the Cauchy problem for parabolic equations with negative genus and variable coefficients - Litovchenko, Vladyslav (ЧНУ, 2023)
Досліджено властивості об’ємниого потенцiалу задачi Кошi для параболiчних рiвнянь з вiд’ємним родом i змiнними коефiцiєнтами
Keywords: Задача Коші, дисипативна параболічність, об'ємний потенціал, функція Гріна