Використання методу інтервального тренування у процесі розвитку спеціальної витривалості легкоатлетів 13-14 років - Антонюк, Вячеслав Дмитрович (My University, 2023)
У кваліфікаційній роботі здійснено дослідження результативності використання методу інтервального тренування у процесі розвитку спеціальної витривалості легкоатлетів 13-14 років. Здійснено загальну характеристику видів витривалості, особливостей її розвитку та сензитивних періодів. Виокремлені засоби і методи розвитку спеціальної витривалості в легкоатлетів 13-14 років, теоретично обґрунтовано та експериментально перевірено ефективність використання методу інтервального тренування у процесі розвитку спеціальної витривалості юних бігунів.
Keywords: біг, вправи, інтервальне тренування, прискорення, спеціальна витривалість